Bik: Sedmični horoskop za period od 08.04.2019. do 14.04.2019.

0

Posao. Poslovno, ne stojite vi nimalo loše. Štaviše, preko prijatelja ili kolega možete sada ili napraviti neki dobar posao ili doći u kontakt sa osobama koje su prilično ozbiljne i sa kojima se vrijedi dogovarati.

Ukoliko sada tražite dodatni izvor prihoda i neku dopunsku poslovnu aktivnost, više je nego izvjesno da ćete je i pronaći. Ukoliko ste pak nezaposleni, potegnite sve svoje veze i vezice i ne razmišljajte mnogo kada se poslovna šansa otvori.

Ljubav. Slobodni neka navale na druženja i izlaske, jer se u ovim segmentima krije potencijal za jednu jaku i stabilnu ljubavnu dogodovštinu. Takođe, ako vas neko koga dosta dugo poznajete pozove na “čašicu razgovora” i druženje, prihvatite, a nemojte biti iznenađeni ukoliko ova osoba pokrene i neka druga pitanja.

Još nešto – bivši partneri, sa kojima čak nemate nikakav kontakt, takođe su aktuelni u ovoj sedmici. Možda vam neka maca dođe na vratanca…

Oni koji su u vezama i brakovima, partner mnogo priča uglavnom ni o čemu, a vi mnogo ćutite. Vjerovatno oboje na taj način prikrivate neki problem koji postoji u odnosu, a koji sada niste spremni da iznosite na dnevni red.

Zdravlje. Mentalno, još uvijek postoji pritisak na vas. Fizički – dobro ste. Više povedite računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info