Najbolji parfemi za Proljeće 2019.

0

Sa novom sezonom dolaze nam i novi mirisi, a upravo sljedeći parfemi najbolji su izbor za ovu proljetnu sezonu.

Lancome – “La Nuit Trésor Musc Diamant”


Ova senzualna kombinacija orijentalnog cvijeća i voća samo je jedan od načina da se u potpunosti istaknete u odnosu na okolinu ove proljetne sezone. Rijetko koji parfem, ovog proljeća, će vas podsjetiti na romantične i bezbrižne trenutke, kao što će to uraditi ovaj. Kupite ga ovdje.

Burberry – “Her”


Mladalački, živahno i neponovljivo – da, ovo Burberry izdanje najbolje ćemo tako opisati, a ono što je odlično jeste da ova kombinacija cvijeća i voća nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Slatke note jagode izbalansirane su pomoću mirisnih nota ljubičice i jasmina, a čime se dobija preslatka harmonija koja je idealna za sve prilike. Kupite ga ovdje.

Gucci – “Guilty Pour Femme”


Miris koji utjelovljuje nezavisnu i sasvim slobodnu ženu, koja je uvijek spremna da izgleda fantastično, bez obzira na priliku. Ova prekrasna mješavina jorgovana, ćilibara i ružičastog bibera osvojiće vas, ali i sve oko vas, na prvu i svaki put. Kupite ga ovdje.

Roberto Cavalli – “Florence Amber”


Tako senzualan i ženstven, ovo je parfem koji je tako idealan za tople proljetne večeri, a predstaviće vam ljepotu Firence na najmirisniji način. Čempres, mandarina i dunja zaštitne su note ovog prekrasnog izdanja, a sigurno ćete ga nositi u svim prilikama kada vam je cilj da mirišete posebno i osjećate se baš ženstveno. Kupite ga ovdje.

Dolce & Gabbana – “The Only One 2”


Sa notama crvene ruže, u samoj njegovoj srži, ovaj parfem slavi ljepotu i neodoljivost žene, one koja je sada još i više u samom centru pažnje. Upravo to ćete i biti uz malu pomoć ovog parfema, jer će vas sigurno izdvojiti iz mase ove proljetne sezone. Kupite ga ovdje.

Lancome – “La Vie Est Belle En Rose”


Svježija, nježnija, ženstvenija i svjetlucavija verzija originala, La Vie Est Belle En Rose ispuniće vas optimizmom i srećom, svaki put kada ga nanesete. I ne samo to – taj osjećaj će da traje, tokom cijelog dana ili večeri, u zavisnosti kada ovo raskošno cvjetno izdanje nanesete. Kupite ga ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info