m:tel ponovo prepoznat kao društveno odgovorna kompanija

0

U Banskom dvoru u Banjaluci je 29. marta 2019. godine održana 16. po redu manifestacija „Izbor najuspješnijih u privredi RS“, koju tradicionalno organizuje Privredna komora Republike Srpske, a koja za cilj ima afirmaciju i promociju uspješnih privrednih društava i privrednika.

Kompanija m:tel je ovom prilikom dobila prestižnu nagradu za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti, koju je u ime kompanije primio Miodrag Vojinović, izvršni direktor za tehniku. U prethodnim godinama, m:tel je takođe bio prepoznat kao kompanija koja svoje poslovanje temelji na ulaganju u društveno odgovorne projekte i aktivnosti, te ovo nije prva ovakva nagrada koju je dobila u okviru manifestacije „Izbor najuspješnijih u privredi RS“.


Kako se navodi iz m:tel-a, i u 2018. godini kompanija je u okviru koncepta društveno odgovornog poslovanja bila dio mnogih aktivnosti, ali i kreator projekata koji su za cilj imali pokretanje pozitivnih promjena i pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. „Ulažući u društveno odgovorne projekte, ulažemo u budućnost društva u kojem poslujemo i živimo, i podstičemo interakciju koja stvara atmosferu afirmisanja pozitivnih vrijednosti“, poručuju iz kompanije m:tel.

Mаnifеstаciја Privrеdnе kоmоrе tokom niza godina koliko se organizuje, zаdržаlа је kvаlitеt i svој оsnоvni cilј, a to je dа prоmоvišе privrеdnе subјеktе kојi su оstvаrili znаčајnе rеzultаtе u svоm pоslоvаnju, i timе dоpriniјеli rаzvојu privrеdе u zеmlјi i rеgiоnu. Nagrada koju je m:tel dobio i ove godine, govori o činjenici da se ulaganje u zajednicu putem društvene odgovornosti prepoznaje kao važan segment poslovanja savremenih kompanija.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info