Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Ne prijaju vam ni neke situacije, ali ni neke osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. No, trenutno imate više nego dovoljno strpljenja i ne pokazujete da ste dotaknuti njihovim ponašanjima.

Takođe, moguće je da informacije koje očekujete nikako da stignu, što vam donosi nervozu, naročito u prvom dijelu sedmice. Opustite se, nemate pravog razloga za brigu. Sve ono što vam smeta i što vas muči krenuće ka rješavanju u drugom dijelu sedmice. Slijede vam konkretni odgovori, ali i dogovori.

Ljubav. Mlad Mjesec, u vašem polju partnerstava, ove sedmice donosi vam period u kojem će odnos sa voljenom osobom imati šansu da napreduje i da se razvija. U suštini, ulazite u jednu novu životnu fazu koja bi trebalo da bude znatno bolja nego period koji je iza vas.

Vi jeste trenutno preosjetljivi, ali partner i pored toga što je obuzet svojim poslovima, uspijeva da vam pronađe “caku” i donese osmijeh na lice baš onda kada je to potrebno.

Slobodni pripadnici ovog znaka najviše su u ovom periodu okrenuti poslovnom segmentu i svojim obavezama. Baš iz ovog kruga može vam se pojaviti osoba koja bi na prvi pogled bila baš ono što vi tražite kada je partnerstvo u pitanju. No, zasad, nemojte se zalijetati.

Zdravlje. Umor, koji će biti prisutan u prvom dijelu sedmice, više je posljedica psihičke napetosti nego nekog fizičkog problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info