Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Ona pitanja vezana za papirologiju ili dogovore, koja su vam dugo stvarala nervozu, konačno će se riješiti u drugom dijelu ove sedmice. I vi ćete konačno uspjeti da se sami sa sobom dogovorite po nekim pitanjima i donesete odluke koje su prave.

U suštini, pred vama je jedna aktivna sedmica u kojoj vas očekuje dosta obaveza, ali i mnogo kontakata sa poslovnim saradnicima. Takođe, neke poslovne prilike će se aktivirati i nemojte dozvoliti da vam ove šanse promaknu.

Ljubav. Početkom sedmice imate izbor – ili ćete preći preko nekih partnerovih ponašanja ili ćete odreagovati i time, vrlo vjerovatno, isprovocirati ili konflikt ili dodatno povlačenje druge strane. Pokušajte da pronađete neki srednji put, ukoliko je to ikako moguće.

S jedne strane, ne smijete se povlačiti i ne razgovarati o pitanjima koja vas muče, ali sa druge morate to uraditi na način da partner ne odreaguje burno. Jeste pomalo komplikovan zadatak, ali sigurno ćete se snaći.

Slobodni pripadnici ovog znaka, tokom ove sedmice, imaju mlad Mjesec u polju ljubavi. Sve je otvoreno za ulazak nove osobe u vaš život, što bi trebalo jako brzo da se pokrene. Zasad imate neke zanimljive kontakte i dobru priču.

Zdravlje. Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Pred kraj sedmice moguća je nervoza, problemi sa spavanjem ili sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info