Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec, u vašem polju poslovne svakodnevnice, govori da Škorpije ulaze u jednu novu fazu u ovom segmentu. Vi se, generalno gledano, osjećate bolje i spremni ste da napravite neke promjene koje možda već duže vrijeme stoje u vama kao zamisao, ideja, projekat.

Možda na samom početku sedmice i nećete imati baš jasan put i prave informacije, ali to će se vrlo brzo promijeniti. Odluke koje donesete, u drugom dijelu sedmice, obilježiće duži period koji je ispred vas. Zato, odlučite mudro.

Ljubav. Partner je nježniji i suptilniji nego inače i mora se priznati da vam to izuzetno prija. S druge strane, vi ne uspijevate da pronađete baš pravi način da uzvratite, ali se makar trudite. Biće vam lakše ako se opustite i prekinete da razmišljate.

Takođe, potrudite se da pronađete više vremena za osobu kojoj volite, jer će vam svaki zajednički proveden trenutak biti izuzetno lijep.

Slobodni pripadnici ovog znaka, vaše polje ljubavi biće posebno aktivno u ovoj sedmici i sigurno je da će se makar dvije osobe motati u vašoj blizini. Jedna može biti povezana sa prošlošću, dok je druga neko ko je potpuno nov i ko pokazuje ozbiljne namjere da vas osvoji. A vi? Pa, vi biste trenutno na dvije stolice ako je to moguće.

Zdravlje. Povremeno glavobolje ili manji problemi sa sinusima. Starije Škorpije mogu osjećati hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info