Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Muče vas neke situacije vezane za vaše radno mjesto ili poziciju, ali i za stanje u firmi u kojoj radite. Pravih informacija nema, a vi ste sa svih strana bombardovani poluistinama i više ne znate kome da vjerujete.

U svakom slučaju, nemojte donositi nikakve bitnije odluke dok sve ne krene ka raščišćavanju, a to će biti vrlo brzo – već u drugom dijelu sedmice. Iako vam to sada tako ne izgleda, imate podršku od strane bitnih osoba i nemate nikakvih razloga za zabrinutost.

Ljubav. Na neki mekši, ljepši, lakši način sada sagledavate situaciju između vas i partnera. To ne znači da ste se stabilizovali kao par, ali negdje je vama jasno da dosta problema i konfuzije, koji su vladali u prethodnom periodu, ide i sa vaše strane i sada se istinski trudite da to promijenite.

Naravno, to ćete uraditi na svoj način – iskazivanjem ogromne količine emocija, pažnje i nježnosti prema osobi koju volite.

Takođe, ovo su dani u kojima ćete prvi put imati mirne, ozbiljne i iskrene razgovore o nekim pitanjima koja su vas do sada mučila.

Slobodni pripadnici ovog znaka, privlačite i ne ostajete neprimijećeni u ovom periodu. Zainteresovanih oko vas je mnogo, a neka od ovih osoba može vam zagolicati pažnju…

Zdravlje. Moguće su češće glavobolje u ovoj sedmici, koje mogu biti i posljedica promjenjivog vremena, ali i vaše psihičke nestabilnosti i uznemirenosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info