Rak: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Sedmica u čijoj ćete prvoj polovini morati da se organizujete dosta dobro da biste stigli da završite sa svim obavezama ili projektima koje ste otpočeli. Može vam se činiti da su neke situacije komplikovane, skoro pa nerješive, ali u drugom dijelu sedmice uspjećete da završite njihov najveći dio.

Takođe, u ovom periodu možete sklopiti dosta povoljan ugovor ili dogovor sa poslovnim partnerima iz zemlje ili čak i sa strancima. I pored početnih teškoća, ova sedmica će se pokazati kao profitabilna po vas.

Ljubav. Do polovine sedmice, tačnije do mladog Mjeseca, komunikacija sa osobom koju volite će biti promjenjiva. U stvari, vi ćete biti pomalo nervozni, izduvani i napeti, a vaše ponašanje nestabilno. No, u drugom dijelu sedmice neke stvari će doći na svoje mjesto i vi ćete polako početi da se više okrećete jedno drugom, a vaši razgovori će konačno postati konstruktivni.

Moći ćete bez problema da riješite situacije koje su vas do sada mučile. Na sve ovo, drugi dio sedmice vam donosi i jačanje romantike i strasti između vas dvoje.

Slobodni pripadnici ovog znaka, ima kod vas nekih finih dešavanja i sigurno je da privlačite pažnju od strane udvarača, ali sve to, bar za sada, izgleda kao samo početna faza.

Zdravlje. Još uvijek ste prilično osjetljivi i nježnog zdravlja pa vodite računa o preventivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info