Ovan: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Vaš vladar je u znaku Blizanaca i vi ste trenutno pod uticajem jake pokretačke energije – lako ostvarujete kontakte, u komunikaciji ste sa mnogo ljudi i vratila vam se ona vaša stara energija koja vam daje snagu da idete naprijed.

Prvi dio sedmice je nepovoljan da neki dogovor zaključite potpisom, ali u drugom – slobodno! Mnoge situacije kreću ka razjašnjenju pa i papirološki problemi. S druge strane, možete otkriti ko su osobe koje su vam radile ili pričale iza leđa u prethodnom periodu.

Ljubav. Dragi Ovnovi, kad se rastrčite i razgalamite ove sedmice, niko neće moći da vas zaustavi. Pa kako da tako pričljivi i raspoloženi, još sa Suncem u svom znaku, koje čini da blistate i sijate, ne osvojite srca onih koji su oko vas?

Iako će se u ovoj sedmici sve vrtiti samo oko flertovanja, oko novih poznanstava i slatkih pričica, ima šanse da se jedna od ovih ljubavnih šansi pretvori i u nešto ozbiljnije. E da li će baš to biti u ovoj sedmici ili ćete morati da sačekate sljedeću, te ostaje da se vidi…

Zauzeti su takođe u boljem raspoloženju, ali će ipak teško odgovarati na zahtjeve voljene osobe koja je u ovom periodu izuzetno nježna i osjetljiva. Gledajte da joj posvetite više vremena, ali i da ne flertujete baš mnogo sa strane.

Zdravlje. Na početku ove sedmice još uvijek možete biti pomalo malaksali, ali snaga vam se ubrzo vraća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info