Lav: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Do sredine sedmice očekujte sporost u rješavanju poslovnih situacija ili bavljenju obavezama na dnevnoj bazi. Nakon tog perioda ulazite u dane u kojima ćete imati priliku da predstavite sebe na pravi način i pokrenete se u većoj mjeri.

Stoje vam vrlo značajni dogovori sa osobama sa kojima ste i ranije radili, a koje ponovo žele da koriste vaše usluge. Takođe, u ovoj sedmici možete sklopiti jedan izuzetno dobar posao i to naročito oni Lavovi koji su zaposleni u sektoru usluga.

Ljubav. Partner želi da unese neke promjene u vaš odnos. Iako se možda u početnoj fazi baš i nećete slagati sa njima ili ćete misliti da je to nepotrebno, mora se priznati da ćete kasnije shvatiti da je ovo dobro po vas dvoje, kao par.

Takođe, ovo je sedmica u kojoj će razgovori o problemima, oko kojih se konstantno vrtite već neko vrijeme, postati smisleniji, konkretniji i počeće da donose prave rezultate.

Oni koji su slobodni, aktivno polje prijatelja i izalazaka učiniće da se vaš društveni život znatno poboljša. Ulazite u dane koji su ispunjeni druženjem, izlascima i, naravno, poznanstvima sa dosta zanimljivih osoba. Neke od njih bi vam se mogle dopasti u toj mjeri da ćete poželjeti da produbite priču sa njima.

Zdravlje. Mlađi, dobra zdravstvena situacija, moguće su samo povremene alergije. Stariji Lavovi, uzimajte redovno terapije propisane od strane doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info