Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Početkom sedmice pojaviće se neke informacije za koje nećete znati da li da se pouzdate u njih ili ne. Ako na osnovu njih zasnivate svoje odluke, bilo bi dobro da sačekate makar drugi dio sedmice da bi se stvari razjasnile, provjerile i utvrdila njihova tačnost.

Drugi dio sedmice je već dosta povoljniji po vas – uspjeli ste da pronađete prave ljude koji mogu da vas podrže, imate neku osnovu i stabilnost i tada i vrijedi pokretati nove dogovore. Neko vam se može ponuditi kao pomoć ili podrška i trebalo bi da prihvatite.

Ljubav. Za trenutak može izgledati kao da ste se vi i partner vratili na stare staze – da izbjegavate otvoren razgovor i da niste u potpunosti iskreni jedno prema drugom. No, ovo je prolazno, faza koja će trajati samo dan ili dva u ovoj sedmici.

Već nakon toga ulazite u mnogo bolji period u kojem ćete biti spremni da se otvorite jedno drugom i popričate i o onome što vas eventualno muči, ali i da napravite nove planove za vas dvoje.

Slobodnim pripadnicima ovog znaka vratiće se u život osoba sa kojom su ranije imali kontakt i za koje ih vezuju dosta lijepe uspomene. Da li će se ovo pretvoriti u ljubavnu priču ili ne, to već zavisi od mnogo faktora, ali će vam svakako vrlo prijati i učiniti da se osjećate dobro.

Zdravlje. Sredinom sedmice moguće su alergijske reakcije. Ostatak perioda je odličan po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info