Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. Sačekajte malo sa donošenjem nekih konkretnijih odluka, naročito ako su u pitanju značajni poslovi ili projekti. Ne radite ništa na brzinu, pustite “da prenoći” i da se slegne pa tek onda donesite odluku.

Za tako nešto je najbolji drugi dio sedmice, koji vam daje sposobnosti za jasno, konkretno i praktično razmišljanje i kada ćete lako uvidjeti da li je nešto baš po vašoj mjeri i da li vam odgovara. Vaše polje karijere je značajno aktivirano i u narednom periodu očekujte svakako velike promjene.

Ljubav. Treba se čuvati bilo kakvih tajni koje eventualno postoje u vašem odnosu. Takođe, početak sedmice baš i nije bajan da rješavate neka značajna pitanja u vašoj vezi, pogotovo ako do sada niste uspijevali da pronađete zajednički jezik.

U suštini, ovo su dani u kojima biste više trebali da osjećate jedno drugo, da radite na bliskosti, nježnosti, pažnji. Ako ste usmjereni jedno na drugo i ta komunikacija će početi da se sređuje, najprije u danima oko vikenda…

Slobodni pripadnici ovog znaka baš tokom ove sedmice mogu upoznati osobu koja će im jako brzo prirasti za srce i sa kojom se mogu aktivirati jake strasti i hemija. Ne razmišljajte pretjerano, pokušajte samo da se prepustite i da uživate.

Zdravlje. Vi se jednim dijelom već osjećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, što će se dodatno poboljšati u drugom dijelu sedmice. Starijima moguće manje hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info