Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. U prvim danima ove sedmice budite više obazrivi. Naime, trenutno ste prilično impulsivni, a ne vidite jasno neke situacije i možete napraviti grešku u brzini. Takođe, ukoliko imate dosta kratke rokove za završetak neke obaveze, nemojte je samo otaljati, jer ćete vjerovatno propustiti nešto što vam je bitno.

Nešto je bolja situacija u drugom dijelu sedmice i to je već vrijeme da napravite neke pametne izbore i donesete značajne odluke. Sa Marsom, koji tranzitira kroz vaš znak, u periodu ste akcije i pokreta.

Ljubav. Ulazak Marsa u vaš znak donijeće vam više inicijative i želje za akcijom, što će naročito pogodovati Blizancima koji su slobodni. Vaš društveni život sada može krenuti uzlaznom linijom, a sigurno je da ćete češće nego inače biti okruženi pozitivnim ljudima i dobrim raspoloženjem.

Iako u ovoj sedmici može biti osoba koje će vam zapasti za oko, male su šanse da biste odmah mogli da krenete u nekom ozbiljnijem pravcu. Vjerovatno će sve ostati samo na nivou flertovanja.

Oni koji su zauzeti malo će popraviti odnos sa voljenom osobom i makar se truditi da budu strpljiviji nego inače. Problem je samo u tome što će svaki taj vaš momenat strpljivosti i razumijevanja potreba i želja druge strane trajati kratko.

Zdravlje. Ušli ste u odličan zdravstveni period. Početkom sedmice ste još uvijek umorni i pomalo “mutni”, ali brzo idete nabolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info