Bik: Sedmični horoskop za period od 01.04.2019. do 07.04.2019.

0

Posao. U prvoj polovini sedmice još uvijek će postojati neke situacije kojima ćete razbijati glavu i razmišljati kako da ih riješite, a onda će polako sve početi da dolazi na svoje i da se raščišćava. U posljednjim danima ove sedmice mogu se sklopiti dogovori oko kojih se već duže vrijeme trudite.

Na vašem radnom mjestu dolazi do nekih promjena za koje će vam trebati par dana da se naviknete, a onda ćete shvatiti da vam izuzetno prijaju i da vas rasterećuju. Sa nadređenima blago neslaganje početkom ove sedmice.

Ljubav. Vi ćete se u ovoj sedmici osjećati dosta bolje nego inače. Štaviše, toliko dobro da će partner uspjeti da vas iznervira možda samo jednom, eventualno dva puta.

Sve ostalo vrijeme ćete se smijati njegovim šalama i zadirkivanjima, čak mu i prepustiti inicijativu u organizovanju zajedničkih aktivnosti. Nisu loši dani pred vama, pa izvolite – uživajte!

Slobodni pripadnici ovog znaka se tako lijepo druže u ovom periodu i šire krug svojih poznanika i prijatelja. Ima među njima i osoba koje su vam zapale za oko, sa kojima imate odličnu komunikaciju i zaista vam prija njihovo društvo.

I te kako je moguće da se jedna od ovih pričica vrlo brzo pretvori u nešto što bi se pokazalo kao zaista obećavajuć novi početak.

Zdravlje. Iako se fizički dosta dobro osjećate, psihička napetost je još uvijek prisutna.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info