m:SAT TV – gdje god da poželite

0

Promotivna ponuda za nove korisnike m:SAT TV usluge! Gledajte svoj omiljeni TV program na bilo kojoj lokaciji u BiH za samo 0,99 KM za prva tri mjeseca + svi programi kao u najvećem paketu! 

m:SAT usluga kompanije m:tel, sa svoja tri paketa:  m:SAT S, m:SAT M i m:SAT L, donosi vam najkvalitetnije televizijske sadržaje putem satelita, što znači da sada možete svoj omiljeni TV program imati na bilo kojoj lokaciji u BiH, pa čak i u vikendicama i nepristupačnim terenima.


Ukoliko postanete korisnik m:SAT usluge do 16. juna 2019. godine, prva tri mjeseca pretplatu ćete plaćati samo 0,99 KM, a promotivna ponuda uključuje i pristup svim programima koje sadrži najveći paket, takođe u navedenom periodu. To znači da će korisnici koji podnesu zahtjev za korišćenje paketa m:SAT S i m:SAT M, imati mogućnost korišćenja TV programa m:SAT L paketa u trajanju od tri mjeseca.

Uživajte u sjajnim TV sadržajima na više od 110 kanala, poput: HBO HD, Cinemax HD, Arena Sport 1,2,3,4 HD, Superstar TV HD, Prva TV, CineStar TV, Discovery Channel, National Geographic Wild, Nickelodeon i mnogo drugih filmskih, sportskih, dječijih, kako domaćih, tako i stranih kanala.

Da biste postali korisnik ove usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem m:tel sajta, a na kućnu adresu vam stiže sva oprema potrebna za uživanje u TV sadržajima. Takođe, ukoliko već posjedujete satelitsku antenu, postoji mogućnost njenog korišćenja u ove svrhe, pod uslovom da ona ispunjava odgovarajuće tehničke karakteristike. Svakako, kao korisnik m:SAT-a, dobijate i PIN kod pomoću kojeg podešavate sve postavke ove usluge, kao i aktivirate režim roditeljske kontrole sadržaja koji nije primjeren djeci i maloljetnicima.

Za sve informacije o ovoj, kao i ostalim uslugama kompanije m:tel pozovite 0800 50 000, posjetite m:tel sajt ili bilo koje prodajno mjesto m:tel-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info