3 NAJPOPULARNIJA proljetna parfema koja trebate imati odmah sada

0

Ukoliko vam je cilj da i tokom ove proljetne sezone mirišete spektakularno, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema!

Oscar de la Renta – “Bella Rosa”


Probudite ženstvenost i eleganciju na najmirisniji mogući način! Da, upravo u tome pomoći će vam ova fantastična kombinacija ružičastog bibera, frezije i mandarine koja je dodatno obogaćena pomoću nota ružičaste ruže, jasmina i pačulija. Bella Rosa jedan je od onih parfema koji će vas uvijek izdvojiti iz gomile, jer je neodoljivo šarmantan, seksipilan i privlačan. Idealan je za dnevne prilike.

Christian Dior – “Miss Dior Eau de Toilette 2019”


Poput toplog proljetnjeg vjetra, milioni latica ruža stvaraju nezaboravno iskustvo koje je osvježeno notama crvene narandže i mandarine. Svježe, cvjetno, raskošno – upravo ovo bi bio najbolji opis novog Miss Dior parfema, a jedno je sigurno – njegove mirisne arome nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Parfem koji je idealan za sve prilike, a sigurno ćete ga nositi od jutra do večeri.

Marc Jacobs – “Daisy Eau So Fresh Sunshine”


Toliko pozitivnosti u samo jednoj bočici! Već pri samom pogledu na ovu prekrasno dizajniranu bočicu prve stvari koje nam padaju na pamet su topli i sunčani dan, ljepota života i neizmjerna količina pozitivnosti i sreće. Sve to upravo i dočarava ovo limitirano izdanje parfema Daisy Eau So Fresh Sunshine, koje se odlikuje privlačnošću, žentsvenošću i seksipilom te je upravo zbog toga jasno zašto je u vrhu popularnosti ove proljetne sezone.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info