Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. U prvom dijelu sedmice vjerovatno imati osjećaj da trčite po cijeli dan, da se ubiste da riješite sve probleme i sve poslovne situacije, a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom dijelu sedmice.

Štaviše, na dnevni red mogu stići i neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro.

Ljubav. I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to nimalo ne dopada.

Čini vam se da dobijate nedovoljno i možete u nekom momentu čak postati nesigurni i pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas i ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima.

Slobodni, vi kao da ste se negdje zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju. U stvari ni sami ne znate šta biste sada trenutno.

Zdravlje. Opet problemi sa varenjem i to u prvom dijelu sedmice. Generalno, period koji može aktivirati alergije i probleme sa hormonima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info