Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Promjene i poslovne prilike pokreću se u drugom dijelu sedmice. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvijek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali i to je nešto što ćete ubrzo riješiti.

Takođe, oni koji su planirali početak privatnog posla, vjerovatno će se baš u ovoj sedmici odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Ljubav. Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao i ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspješno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili iznijeti informacije koje definitivno ne želite da čujete.

I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom dijelu sedmice Venera ulazi u vaše polje doma i pokreće situaciju nabolje.

Slobodni, u drugom dijelu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vrijeme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri sedmice, ponovo pokrećete kontakt i priču.

Zdravlje. Čuvajte se pretjerivanja, posebno u ishrani, jer će se to odraziti na stomačni dio i donijeti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info