Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. I sami znate koliko vaš inat i tvrdoglavost mogu vama lično nanijeti štete u poslovnom segmentu. Sigurno vam je teško i prilično vam je naporno da se uzdržavate i svakako želite da progovorite po svaku cijenu, ali sačekajte još malo.

U drugom dijelu sedmice počeće da se dešavaju neke promjene koje će vas usmjeriti tačno na onu stranu na koju je potrebno. Tek tada će sve početi da dobija svoj smisao i tek tada možete ozbiljnije da se pozabavite odlukama koje već dugo nosite u sebi.

Ljubav. Vama je istinski stalo do osobe koju volite i ni na koji način ne želite da je izgubite. Samo, to pomalo čudno pokazujete ili bolje bi bilo reći – ne pokazujete uopšte. Tek u momentima kada pomislite da će se vaš partner naljutiti na vas ili okrenuti na neku drugu stranu, vi se probudite i reagujete.

U prevodu – u ovoj ste sedmici vrlo statični, ali na svu sreću druga strana ima više razumijevanja i ljubavi za vas nego što ste to svojim ponašanjem zaslužili.

Slobodni, ulazak Venere u vaše polje ljubavi, u drugom dijelu sedmice i njen aspekt prema Uranu, iz vašeg polja partnerstava, donijeće vam jednu lijepu ljubavnu priču koja se dosta neočekivano pokreće.

Zdravlje. Osjećate se mnogo bolje, vaša energija vam se skoro pa u potpunosti vratila. Sačekajte još malo, tek stiže pravo vrijeme za vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info