Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Iako vi ne biste i ne znate da li je pravi trenutak i non stop ovo odlažete – zaista jeste vrijeme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama i mogućnostima da se one, u skorije vrijeme, poboljšaju.

Nadate se nečemu, ali ne činite ništa da to i pokrenete – sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja i promijenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Ljubav. Merkur u vašem znaku stoji i tek pred kraj nedelje kreće direktnim hodom, što i nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti, sredinom sedmice, ipak će vas trgnuti i učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe i da s njom pokrenete iskreniji i otvoreniji razgovor koji će riješiti mnogo toga.

Dakle, od četvrtka, spremajte se za priču – ovaj period neizvjesnosti, sumnji, magle i konfuzije, kada su vaša partnerstva u pitanju, već predugo traje – vrijeme je da se to razriješi!

Slobodni, u nekom ste čudnom i nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići i donijeti osmijeh na lice!

Zdravlje. Ozbiljno razmislite o tome da se što prije učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info