Rak: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Neke nove poslovne prilike se otvaraju pred vama. Možda ih nećete u samom početku doživljavati kao nešto iole ozbiljno, ali to ne znači da nećete ubrzo shvatiti da bi ovo mogla biti prava priča za vas.

Gradite svoje društvene konekcije, jer baš preko osobe koju poznajete ili sa kojom se družite možete doći u priliku da ostvarite nešto dosta ozbiljno po pitanju posla, a što se može vezivati i za inostranstvo. Takođe, neki od vas će baš u ovoj sedmici dobiti veliku podršku za svoje planove.

Ljubav. U ovoj će se sedmici razgovori i komunikacija s partnerom vrtiti samo i isključivo oko nekih dosadnih, svakodnevnih tema. Činiće vam se da ste izgubili onu nit koja vas je spajala i možete se povremeno osjećati nezadovoljno i neispunjeno.

Ipak, u drugom dijelu sedmice situacija će polako krenuti nabolje, jer će partner konačno da se otvori po nekim pitanjima i pruži vam više nježnosti i pažnje.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža, uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam donijeti bolje raspoloženje i učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas.

Zdravlje. Psihički ste dosta istrošeni, a zbog toga povremeno jako neraspoloženi i nervozni. Potreban vam je mir i što više boravka na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info