Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Stacionarnost Merkura, koji vlada vašim dogovorima i komunikacijom, ali i svim papirološkim pitanjima i ugovorima, u ovoj sedmici i nije dobra osnova za pokretanje iole značajnijih poslovnih priča. Štaviše i u postojećima treba vrlo voditi računa o greškama, koje se u ovom periodu i te kako mogu potkrasti.

Iako će vam se otvoriti jedna nova poslovna prilika, sa njom baš treba biti izuzetno obazriv iz gore navedenih razloga, osim ako je to neki kratkotrajni angažman u kojem ćete novac dobiti unaprijed.

Ljubav. Atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Rijetki su trenuci kada se osjećate lako i opušteno, a suviše česti oni u kojima osjećate pritisak.

Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni, ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču i odnos.

Što se slobodnih tiče, vama su ljubavne šanse otvorene i preko posla i preko društvenog života, interneta. Moguće je pokretanje jedne zanimljive priče u kojoj ćete željeti da se opustite i uživate punim plućima.

No, ukoliko ova osoba odmah na samom početku krene da vas steže i pritišće, mala je vjerovatnoća da ćete nastaviti da se viđate s njom.

Zdravlje. Sedmica u kojoj su snage vašeg organizma na izmaku i kada lako može doći do pada imuniteta. Posebno obratite pažnju na grlo, postoji izuzetna osjetljivost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info