Lav: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Osjećaj zastoja i pritiska, kada je poslovni segment u pitanju, biće prisutan tokom cijele ove sedmice. Ipak, budite svjesni da ste negdje pri kraju ovog perioda i da ne morate čekati još mnogo do rasterećenja.

Ono što će vam dati vjetar u leđa jeste poslovna šansa koja se otvara bukvalno preko noći – nešto novo što do sada niste radili, a u čemu ćete se snaći kao riba u vodi. Iako ovo može biti povremeni angažman ili neki kratkotrajni posao ili projekat, to ne znači da vam neće donijeti dobru energiju, ali i finu svotu novca.

Ljubav. Iako se početkom sedmice još uvijek osjećaju efekti nemira iz prethodne sedmice, ipak sada postoji šansa da se odnosi primire i usklade pa makar to bilo samo površno, “kozmetičko” sređivanje.

Voljena osoba kao da je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima ili će vam pak dati prijedloge koji bi se mogli pokazati kao jako zanimljivi i podsticajni po vas. U prevodu – sada bi stvari mogle početi da dolaze na svoje mjesto.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti da zakorače u jednu priču koja je, na prvi pogled, vrlo neobična, ali s druge strane jako intrigirajuća i uzbudljiva. Nemojte previše razmišljati da li je to dobro po vas ili ne – opustite se i prepustite se dešavanjima.

Zdravlje. Dosta dobra zdravstvena situacija, iako ste povremeno skloni da se iscrpljujete i tjerate sebe do krajnjih granica.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info