Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Merkur, koji je u ovoj sedmici stacionaran, koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam i čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvjesnosti po nekim pitanjima.

No, ulaskom Venere u znak Riba, sredinom sedmice, dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti, jer može znatnije unaprijediti vašu finansijsku situaciju.

Ljubav. Da može biti nejasnoća i problema između vas i voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju riješiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi.

I vama i drugoj strani sada su jako potrebni bliskost, nježnost i razumijevanje, a sve se to može postići u ovoj sedmici.

Slobodni, u ovoj sedmici neko će uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali i kontakata, spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja i društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive i donji dio nogu, ispod koljena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info