Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Osjećaj da nemate prave informacije i podršku i da tapkate u mjestu biće naglašen tokom ove sedmice. Ta magla kojom ste okruženi jednim velikim dijelom počeće da se raščišćava u drugom dijelu ovog perioda, kada će se odjednom otvoriti poslovne prilike i kada ćete konačno početi da osjećate da se realizuje ono čemu ste stremili.

Vodite računa o papirologiji, a za dogovore se ne brinite mnogo – sada ćete umjeti na pravi način da se predstavite, u najboljem svjetlu.

Ljubav. Partner ne razumije vaše ćutanje i povlačenje, a vi trenutno nemate ni snage ni volje da dajete bilo kakva objašnjenja. Ipak, negdje morate razumjeti da ovakvo ponašanje neće donijeti dobre rezultate niti popraviti odnos između vas dvoje.

Od sredine sedmice ipak postoji šansa da se komunikacija popravi pa gledajte da je iskoristite. Jedno upozorenje za one koji rade bilo šta tajno ili iza leđa voljenoj osobi – u ovoj sedmici partner je izuzetno intuitivan i može osjetiti da se nešto dešava…

Slobodni, ulazak Venere u vaše polje partnerstava i njen kontakt sa Uranom donijeće vam poznanstvo preko prijatelja ili kontakt sa nekim ko ne živi blizu vas. I to vrlo zanimljiv…

Zdravlje. U drugom dijelu sedmice počećete polako da osjećate da vam se vaša snaga, energija i dobro raspoloženje ponovo vraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info