Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Ulazak Venere u vaše polje karijere i pozicije, sredinom sedmice, otvara pred vama nove poslovne šanse, donosi dobre vijesti i najavljuje preokrete u poslovnom segmentu. Neke neočekivane prilike, ali i priznanja, mogu se pokrenuti baš sada.

S druge strane, s nekim poslovnim saradnicima i partnerima nemate dobru komunikaciju i skloni ste i vi, ali i oni, da mnogo toga prećutkujete ili gurate pod tepih. Moguće su pogrešne informacije, nesporazumi i nerazumijevanje.

Ljubav. Potrebno vam je neuporedivo više pažnje, razumijevanja i prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda i vi snosite jedan dio krivice za ovo, jer se ne otvarate i ne pokazujete jasno šta vam je potrebno.

Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji. Ako ne možete, makar nemojte stvarati tenziju time što ćete se povući i uvrijeđeno ućutati ili prekinuti svaku komunikaciju.

Slobodni pripadnici ovog znaka konačno ulaze u period kada su spremni da ostave prošlost iza sebe. Jedna ljubavna šansa otvara se pred vama tokom ove sedmice i vi bi trebalo da zakoračite u nju, jer će vam donijeti živost i dobro raspoloženje. Nemojte samo da previše razmišljate, da je ne biste propustili.

Zdravlje. U ovoj sedmici ćete biti dosta umorni i iscijeđeni i tek ćete za vikend osjetiti da se oporavljate i da vam se energija vraća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info