Bik: Sedmični horoskop za period od 25.03.2019. do 31.03.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj može doći do pozitivnih promjena. Neke od njih ste očekivali ili im se nadali, a neke baš i ne, ali zajedničko im je to da će vam prijati i u početku, ali i na duži rok. Sada vam je to baš potrebno i stiže u pravom trenutku, jer ste negdje na izmaku snaga i više ne možete da funkcionišete na dosadašnji način.

Ne samo ovo, pojedinim pripadnicima ovog znaka se može otvoriti i jedna neočekivana poslovna prilika koju svakako morate i trebate iskoristiti.

Ljubav. Upadate u fazu bolećivosti i ekstremne senzitivnosti i sada možete funkcionisati na više načina. Ili ćete biti pretjerano emotivni i svaki postupak ili izjavu od strane partnera doživljavati vrlo lično, što će vas natjerati na povlačenje i  tugovanje u tišini ili ćete pak početi da “zalivate” voljenu osobu ogromnim količinama emocija, brigom, pažnjom i nesebičnošću. Gledaćete da svaki slobodni momenat posvetite partneru.

Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja i izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije, zaista ćete uživati u tome! Promjene koje osjećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život.

Zdravlje. Mantalna napetost utiče na kvalitet vašeg života. Sada vam je potrebno mnogo opuštanja, ali bi vam i rekreacija i te kako pomogla da ovo prevaziđete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info