Ovu MANGO haljinu ćete nositi cijelo proljeće (a od danas je na sniženju!)

0

Naša draga haljina! Da, uvijek ćemo reći za nju da nam je draga, jer je uvijek veoma rado nosimo. Kao najženstveniji komad garderobe, gotovo svaka žena se osjeća veoma posebno u ovom komadu garderobe, a i same znate da postoji tako mnogo modela ovog sveprisutnog i vanvremenskog klasika.

Međutim, znate li i da postoji model koji svakoj ženi odlično stoji? A znate li da jednu takvu haljinu od danas možete kupiti po veoma povoljnoj cijeni? Evo o čemu se radi.

foto: MANGO

U moru modela, haljina na preklop se pokazala kao jedan (mada ne i jedini) model koji svakoj ženi odlično stoji. Zašto je to tako? Postoji više razloga pa krenimo redom: haljina na preklop, kao nijedna druga, može vam pomoći da na najlakši način stvorite proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela, a samim tim, vaša figura će izgledati skladnije. To se može zahvaliti njenom podesivom struku odnosno pojasu.

Pored toga, da bi sve navedeno bilo još efektnije, a vi izgledale što upečatljivije, dezenirana haljina na preklop pun je pogodak. Ova na slici iznad ukrašena je dijagonalnim prugama, a koje samo doprinose pomenutnom efektu – da, pomoći će vam da izgledate više i vitkije. Dostupne veličine su XS, S, M i L, a možete je kupiti ovdje.

foto: MANGO

Ukoliko ste niska dama, sigurno pokušavate da na razne načine dodate par centimetara svojoj figuri (da, sve razumijemo, jer smo i same takve). A to na veoma način možete postići pomoću haljine na preklop. Za još bolji efekat, dodajte obuću boje kože i vaša silueta će vizuelno izgledati više. Preklop možete podešavati po želji, a ako nemate izraženo poprsje, upravo ovaj model haljine vam može opet pomoći – nešto dublji dekolte stvoriće iluziju većih grudi. S druge strane, ako imate izraženo poprsje, uvijek vam se preporučuje diskretniji dekolte.

I ova haljina na slici iznad je dezenirana, a ovaj put su u pitanju tufne. Ove vesele tačkice odradiće jednako dobar posao kao i dijagonalne pruge, jer se pažnja posmatrača ne zadržava na jednom mjestu, sve zahvaljujući ovom prekrasnom printu. Ova haljina je dostupna u XS i S veličini, a možete je kupiti ovdje.

foto: MANGO

I, šlag na kraju! Iako volimo dezenirane haljine i, generalno, sve druge komade garderobe, prevenstveno iz razloga što nam pomažu da dobijemo veoma moderan i upečatljiv stajling, mala crna haljina ipak je komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru. Ukoliko ste dama obdarena oblinama, upravo haljina na preklop će vam na tako jednostavan način pomoći da prikrijete male nedostatke na tijelu te da istaknete sve ono što je i potrebno istaknuti.

Naravno, ako birate crnu, taj ćete efekat samo dodatno pojačati (da, crna vizuelno stanjuje). Mala crna haljina na preklop na slici iznad dostupna je u veličinama XS, S, M i L, a možete je kupiti ovdje. I da, da ne zaboravimo još dodati i ovo: cijena haljina koje su prestavljene iznad je 39.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info