Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Još jedna sedmica u kojoj vladaju opšta zbrka i konfuzija u poslovnom segmentu. Vi se provlačite u svim situacijama bukvalno kroz iglene uši, a neki put ni vama nije jasno kako ste uspjeli da privedete neke obaveze kraju ili sve riješite na najbolji način.

Kod vas u ovoj sedmici važi ono: “Uvijek na kraju ide hepi end”, ali do tog hepi enda ima žestoko da se iznervirate. Neko vam sada otvara mogućnost da kroz dodatni posao fino zaradite. Ne razmišljajte mnogo, prihvatajte!

Ljubav. Trudili se ili ne trudili, isto vam se hvata. Pred vama je jedna nestabilna sedmica za emotivna partnerstva. Nije baš da ćete vi i voljena osoba biti pravi krivci, već prije da će nesporazumi, distrakcije i tenzija dolaziti od strane drugih ljudi i prelivati se na vas.

Sigurno je da će se to makar jednim dijelom odraziti na vaš odnos i jedino što možete učiniti jeste da ne dozvolite da vas to u dubljoj mjeri poremeti. Komunikacija i hladna glava su sada jedini izlazi.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu, ukoliko žele, baš u ovoj sedmici obnoviti komunikaciju i kontakt sa nekim iz svoje prošlosti. A možete prihvatiti i udvaranje osobe koja vam dolazi iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, izlazaka, mreža…

Zdravlje. Jednim dijelom će se vaše varenje poboljšati, zato što ste konačno na pravom putu kada je ishrana u pitanju. No, problemi sa spavanjem su i dalje aktuelni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info