Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Tempo obaveza se ne smanjuje ni u jednom trenutku, ali ste vi već negdje uhvatili svoj ritam i borite se sa svim, što se postavi pred vas, prilično dobro. Da, nervirate se u procesu i to je evidentno, ali bitno je da plivate i snalazite se baš kako treba.

Ako je za utjehu, makar jedan dosta veliki dio obaveza uspijevate da završite do polovine ove sedmice. Na sve ovo što se dešava, jedna situacija, dogovor, poslovna ponuda ili jaka mogućnost da se uključite u jedan projekat, daće vam dodatni vjetar u leđa.

Ljubav. Nastupajući kvadrat Venere i Marsa, koji vlada vašim partnerstvima, kao i pun Mjesec u vašem znaku sredinom sedmice, proizvešće dosta napetih situacija u odnosu sa voljenom osobom.

Neke stvari i situacije evidentno preuveličavate, ali to vam niko ne može dokazati, s obzirom na to da ste ubijeđeni da ste u pravu. U prevodu, ove sedmice ćete se igrati igre “udario tuk na luk”. A ko će pobijediti? Pa, niko. Jedino što ćete proizvesti jeste da se povremeno dosta loše osjećate.

Slobodne Vage su u sedmici koja je odlična da se zaljube, da strasti prorade i leptirići u stomaku se razlepršaju. Moguće je jedno novo poznanstvo i osoba koja će vas svojom pojavom ostaviti bez daha.

Zdravlje. Malo je vjerovatno da postoje pravi, ozbiljni fizički problemi u ovoj sedmici. Uglavnom se sve vrti oko stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info