Škorpija: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Ulazak Sunca u vaše polje posla, obaveza i poslovne svakodnevnice tokom ove sedmice najaviće promjene koje se već neko vrijeme pripremaju, ali koje tek sada istinski mogu da otpočnu. No, nije sigurno da će vam se početni momenat ovih promjena dopasti, iako ste ih svojski priželjkivali.

Čini se da će vam cijela ova sedmica proći u prigušenom bijesu koji ćete svojski kontrolisati. Na površini, izgledaće kao da je sve u apsolutnom redu kod vas. No, samo vi znate šta istinski mislite o svemu ovome.

Ljubav. Partner je nervozan, vi ste teški… Još malo punog Mjeseca u ovoj nedelji da prodrma, uzdrma i destabilizuje i one najmirnije, da donese promjenjivo raspoloženje, da donese osjećaj povrijeđenosti i da i vi i voljeno biće upadnete u vruće-hladno momente očas posla.

I šta ćemo sada sa tim? Pa ništa – ovo će ionako biti bura u čaši vode. Napeti momenti će doći i proći, a vas dvoje ostajete zajedno da gurate dalje.

Slobodne Škorpije su i dalje pod opsadom prošlosti – bivši partneri kao da su se redom povampirili i samo iskaču ispred vas ili vam nešto šalju poruke, zovu vas samo da vam čuju glas i tako dalje… I sve bi to bilo super da to vas dva posto interesuje, ali ne zanima vas, nimalo…

Zdravlje. Osjećate se skroz statično i zablokirano i zbog toga ste se uzvrpoljili za sve pare. Potrebna vam je fizička aktivnost, a prve šanse da se zaista pokrenete kreću od polovine sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info