Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj ćete se opterećivati i strahovati i to bez razloga. Vaše misli i razmišljanja sada divljaju, a svaku informaciju koja vam stigne preuveličavate i sami sebi pravite dramu i napetost. Pod jedan – ne oslanjajte se na ono što čujete, jer je pitanje koliko to uopšte ima veze sa istinom.

Pod dva – zašto ne porazgovarate sa nadređenima o onome što vas muči? Pod tri – sve ono što ste vi dosad uradili i te kako je odličan temelj da na njega možete da se oslonite i ne brinete za svoje pozicije.

Ljubav. Vidite i sami kako lako i bez problema, potpuno opušteno, razgovarate sa prijateljima? Čak i kada se posvađate ili ne razumijete jedni druge, uvijek težite ka tome da sve razjasnite, smirite i održite dobar i kvalitetan odnos. Pa zašto se onda na isti način ne postavite i prema emotivnom partneru?

Umjesto što ćutite, mudrujete, motate neke svoje misli i strahove po glavi i tumačite postupke i riječi osobe koje volite, na samo vama svojstven način, naravno da ne vidite ništa dobro već samo ono što čini da se osjećate još gore nego inače. Dakle, opustite se i otvoreno popričajte – zaista je vrijeme da neke stvari riješite.

Slobodne Ribe u ovoj sedmici mogu obnoviti taj kontakt iz prošlosti koji ih toliko okupira.

Zdravlje. U ovoj sedmici su moguće glavobolje, nervna napetost i razdražljivost. Takođe, povremeno nesanica.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info