Rak: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Ulazak Sunca u vaše polje karijere osvijetliće dosad skrivene probleme, ali i mogućnosti da se ti problemi razriješe. Neke informacije će krenuti da isplivavaju na površinu i sada će vam biti jasno ko ili šta je stajalo iza situacija koje su vas uzbuđivale i nervirale u prethodnom periodu.

Period velikih promjena je pred vama, ali trenutno ne postoje razlozi da strahujete za svoje pozicije. Štaviše, od vas se dosta očekuje i sigurno je da ćete u ovoj sedmici čuti šta šefovi ili nadređeni planiraju za vas.

Ljubav. Poboljšanje komunikacije sa emotivnim partnerom je evidentno u ovoj sedmici. Konačno ćete uspjeti da se složite i dogovorite po nekim pitanjima koja su dugo predstavljala tačku razdora ili unosila sumnju i nesigurnost u vaš odnos.

No, da se razumijemo, to što će komunikacija biti kvalitetnija nego inače ne znači da ste vi trenutno u savršenom periodu. Samo označava da ćete zajedničkim snagama uspijevati da riješite prepreke i probleme. Dakle, priliku imate, a na vama je da li ćete je iskoristiti.

Slobodni Rakovi i dalje pokušavaju da pobjegnu od udvarača, a u stvari bježe sami od sebe. Prilika za novu ljubav u ovoj sedmici postoji i to vrlo lijepa, ali vi trenutno ne gledate u budućnost, samo u prošlost.

Zdravlje. Prijaće vam da budete što više u pokretu, na svježem vazduhu. Iskoristite svaki slobodan trenutak za šetnju ili opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info