Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Savladavanje ili preskakanje prepreka će postati vaš omiljeni sport u ovoj sedmici. Ulaskom Sunca u vaš znak, ulazite u period kada ćete dobiti ogromnu snagu i energiju – bezvoljnost nestaje i lakše je suočiti se sa svim što dolazi pred vas.

Papirologija će se rješavati brže nego do sada, a i pored toga što će biti teškoća, stoji vam velika mogućnost konkretizacije dogovora koji su vam bitni. Iako ste svjesni da je put pred vama još uvijek dug, sada vam je jasno da ćete stići do cilja.

Ljubav. U ovoj vas sedmici očekuje tačan kvadrat Venere, koja vlada vašim partnerstvima, sa Marsom, ali i pun Mjesec u znaku Vage – opet polje partnerskih odnosa.

Kulminacija strasti, ali i kulminacija napetosti, koja vlada u prethodnom periodu, a najprije zbog toga što neke teme sa voljenom osobom niste razriješili na pravi način ili ste ih samo gurnuli pod tepih. Slijedi vam jedno veliko otrežnjenje, ali ovo je svakako prilika da se konačno neke stvari između vas dvoje promijene nabolje.

Slobodni će se dići nevjerovatnom brzinom, jer u njihov život ulazi osoba koja bi mogla da sve izvrne naopačke. Sve će se dešavati neplanirano, preko noći. Ljubav i strast vam dolaze u susret.

Zdravlje. Ulaskom Sunca u vaš znak dobićete na životnoj energiji i svakako se osjećati bolje. No, još uvijek je vrlo aktuelno sve ono što se vezuje za glavu i grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info