Lav: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Dosta toga izgleda kao da se pokreće, ali je i te kako moguće da će to biti samo na prvi pogled. Neka pitanja, koja su vas opterećavala, ste uspjeli da riješite, ali još uvijek ne osjećate da ste svoj na svome. Ipak, nešto ste mirniji pa će vam to dati dovoljno elana da nastavite sa cijelom pričom.

Jedna poslovna prilika ili ponuda dolazi od strane emotivnog partnera ili prijatelja. Vjerovatno je u pitanju samo neki usputni posao, projekat ili angažman, ali ga treba prihvatiti – zbog mogućnosti solidne zarade.

Ljubav. Sedmica koja će započeti tenzijom sa voljenom osobom i, više nego izvijesno, isto tako se i završiti. U prvom dijelu sedmice ste u potpunosti nesigurni – povremeno vam se čini da bauljate po mraku, da vam ništa nije jasno i da ne vidite kako se vaši problemi mogu riješiti.

Drugi dio sedmice pak donosi vam da se budi vaš inat, vaš ponos, ali i želja da “uzvratite udarac” pa je moguće da nećete birati riječi u komunikaciji sa partnerom. I šta će na kraju biti od sve ove gungule? Pa, više nego izvijesno – ništa. Tu ste gdje ste, zajedno i ne mrdate jedno od drugog.

Slobodni Lavovi svojim ponašanjem odbijaju udvarače. Iako to vama tako ne izgleda, vi trenutno kočite bilo kakvu mogućnost za ulazak u emotivnu priču.

Zdravlje. Dosta naglašena nervoza. Potrebno je da pronađete više vremena za sebe i svoje opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info