Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Informacije koje očekujete dolaze do vas. Vidjećete i sami da su se vaša strpljivost i neodustajanje isplatili. Polako slažete neke kockice u svom poslovnom mozaiku i pripremate se da zakoračite u jedno novo životno poglavlje.

U ovoj sedmici ćete shvatiti da su i neke srećne okolnosti na vašoj strani, jer će vam se odjednom otvoriti mogućnost dogovora ili saradnje sa prilično jakim poslovnim partnerima. Pun Mjesec u vašem polju karijere zatvara jedan težak, naporima i problemima ispunjen, period.

Ljubav. Polako, ali sigurnim korakom stvari dolaze na svoje mjesto, između vas i emotivnog partnera. Oboje ste spremni više da se otvorite, više da pokažete jedno drugom i sigurno je da ćete mnogo jednostavnije nego dosad riješiti neke situacije ili pitanja koja vas muče.

Malo tenzije može da nastane oko finansija ili zbog vaših prevelikih obaveza na poslu, ali sve je to lako rješivo, samo ako se hoće. A sada hoćete, oboje.

Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su u nekom raskoraku. Ne žele da se vraćaju u prošlost, a što se noviteta tiče, tu postoji više prilika, ali nikako da se kod vas iskristališe na koju biste stranu konkretno. Samo polako, ubrzo će ona osoba koja treba da se izdvoji sama od sebe.

Zdravlje. Pomalo ste umorni od svega. Zaista vam je potrebno više opuštanja i boravka u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info