Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Imate osjećaj da su se neke situacije pokrenule, ali još uvijek ne vidite pravi način da to i do kraja realizujete. Koči vas papirologija, koče vas dogovori, koči vas što još uvijek stoji nezavršeno nešto što vam je od izuzetnog značaja.

Ne osjećate se vi baš najbolje u svemu ovome, vi umijete da funkcionišete savršeno sa jasnim, preciznim informacijama, a sada vam se čini da je sve “može da bude, ali ne mora da znači”… Držite se čvrsto kursa kojim ste krenuli i budite strpljivi.

Ljubav. Neke situacije će u ovoj sedmici kulminirati između vas i voljene osobe i samo će vas vaš smisao za praktičnost i mogućnost da smirujete situaciju izvući iz većih problema. Okolnosti, neki ljudi, sve ono vezano za finansije, ali i informacije koje se vezuju za vas ili za partnera, sve vas to gura u raskol i u podizanje tenzije između vas dvoje.

I dalje je jako naglašena opasnost da skrenete u neke malo mutnije vode i bavite se kontaktom sa osobama koje vam donose bolje raspoloženje i koje vas razumiju…

Slobodne Djevice preko poslovnog segmenta imaju interesantnu komunikaciju, čak i varnice sa jednom osobom, ali vrlo je moguće da sve ovo ostane samo na strasti ili čak i samo na maštanju.

Zdravlje. Ne baš sjajna sedmica. Vi ste nešto mrljavi, napola energije. Stariji mogu imati i probleme sa cirkulacijom ili prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info