Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.03.2019. do 24.03.2019.

0

Posao. Na granici ste strpljenja po nekim pitanjima i sa nekim osobama, ali još uvijek uspijevate da sami sebi kažete: “Samo polako”, i da ispoštujete to. Nervira vas što ništa ne uspijevate da završite iz prvog pokušaja, a pogotovo sve ono što je vezano za dokumentaciju, ugovore, dogovore sa drugim ljudima.

No, neki od vas bi baš u ovoj sedmici mogli dobiti poslovnu ponudu koja je vrlo zanimljiva i koja bi vam uskoro mogla pomoći da stanete na noge. Dobri kontakti sa inostranstvom.

Ljubav. Imaćete utisak da se u vašoj vezi non stop i vi i partner vrtite oko jednih te istih stvari i situacija. Smjenjuju se trenuci poboljšanja i pogoršanja odnosa i, kada podvučete crtu, na istom ste. Kao da u ovom periodu ne uspijevate da izađete iz ovih začaranih krugova, a vjerovatno ni vama ni voljenoj osobi nije baš u potpunosti jasno šta se dešava.

Eventualno bi pomoglo ako biste se u ovom periodu odlučili za kraće putovanje ili makar izlet u trajanju od jednog dana. Ništa se ne bi konkretno riješilo, ali makar biste se oboje osjećali bolje.

Slobodni Blizanci bi nešto potpuno novo, ali vam se u ovom periodu nameću ili bivši partneri ili vam dolaze osobe slične onima koje ste već davno ostavili iza sebe…

Zdravlje. Nemate vi neku ozbiljniju zdravstvenu problematiku, ali non stop vas nešto bolucka, non stop vam nešto smeta i, suštinski gledano, osećate se kao da ste napola energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info