Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Neki stari dogovori i poslovni pregovori će se u ovoj sedmici pokrenuti, što će vam konačno donijeti da ste opušteniji i da se ponovo nadate da ćete ovo uspjeti da privedete kraju. Voljeli biste da to bude što prije, ali negdje ste spremni i da sačekate.

Ono što vam je u ovom periodu loše jeste velika neorganizovanost i opšta konfuzija na dnevnoj bazi. Teško izlazite nakraj sa obavezama, a skloni ste da prihvatate nove, sve iz razloga da biste pojačali priliv novca. Vodite računa da ne zaboravite neke bitne detalje.

Ljubav. Komunikacija se, sa voljenom osobom, u ovoj sedmici može poboljšati, a vi se makar jednim dijelom osjetiti rasterećenije vezano za neka pitanja koja su vam se rojila u glavi. No i dalje ste u periodu koji je pomalo čudan, iako se realno ne događa ništa loše u odnosu sa partnerom.

Vi povremeno malo sumnjate, a budite sigurni da i partner ima svoja razmišljanja koja, u ovom trenutku, ne želi da podijeli sa vama.

Slobodni, osobe iz prošlosti se u sve većoj mjeri pojavljuju. Zbog nekih vam je drago, a neke biste najradije zaobišli u širokom luku. Vi se, generalno gledano, sada osjećate jako dobro u svojoj koži i svjesni ste da privlačite pažnju i poglede. No, i dalje čekate pravu osobu da vas “pokrene”.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem – ili imate nesanice ili nikako ne uspevate da spavate dovoljno da biste se probudili sveži i odmorni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info