Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Neki put ćete se pitati da li je moguće da lavina poslovnih obaveza i onoga što morate uraditi “odmah i sada” uopšte ima namjeru da se zaustavi ili ćete na ovaj način funkcionisati ili dok se ne onesvijestite ili dok ne pobjesnite na sve?

Sjetite se da je vaša vladarka trenutno u znaku Vodolije – zato sa svima uz osmijeh, prijateljski, slatko, ljupko… I tako ljupko postavite granice i podvucite crtu. Da se niko ne naljuti i da još ispadne da svima izlazite u susret, ali onda kada vama to odgovara.

Ljubav. Kažu da kako zračiš, tako i privlačiš. A vi u ovom periodu zaista zračite. Proljepšali ste se, iz vas izbija jedna divna, opuštena energija, a osmijehom možete osvojiti svakog. Ako ste slobodni, to vam je super – privući ćete nove osobe u život. Družite se, veselite se, provodite se ili volite – već kako vam je po nahođenju.

Međutim, ukoliko ste zauzeti, vi tako lijepi i prelijepi, uopšte vam nije jasno kako partner ne reaguje na vas na onaj način na koji svi drugi reaguju. I zato ste povremeno baš bijesni, jer smatrate da vas je vaše voljeno biće gurnulo u neki drugi plan. Pa dobro, možda i jeste malo… Ali ne shvatajte to lično, jer nema veze sa vama.

Zdravlje. Dobro ste, a niste baš sto posto. Ništa se strašno ne dešava, ali te neke sitne tegobe i problemi vas baš nerviraju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info