Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Bakćete se i trošite vrijeme na situacije i osobe koje i nisu toliko važne umjesto da se usmjerite na ono što vam je suštinski bitno. Jeste, stoji da vam drugi sada unose distrakciju, dekoncentrišu vas, ali mora se priznati da im vi jednim dijelom to i dozvoljavate, jer ne umijete da kažete ne.

Samo vi tako rješavajte tuđe probleme umjesto da se bavite svojima i daleko ćete dogurati… Bez šale sada – sjedite i ozbiljno se dogovorite sami sa sobom. Napravite listu svojih prioriteta i ne odustajte od nje.

Ljubav. Vi se ponašate čudno i promjenjivo, partner se ponaša čudno i promjenjivo. Oboje kao da igrate uloge u različitim filmovima i ništa ne kopčate jedno drugo. Kada bi vi da volite, partner bi da se svađa – kada bi partner da priča, vi biste da ćutite. I tako redom…

Postoji šansa da se u ovoj sedmici pokrene jedan ozbiljniji razgovor, koji bi bio otvoreniji i iskreniji nego inače i možda biste tu uspjeli da konačno pokrenete vašu priču u pravom pravcu. Probajte, možda uspijete.

Slobodni pripadnici ovog znaka, osobe koje baš i ne želite vas opsijedaju, a one koje su vama simpatične kao da vas ne primjećuju. Ne odustajte u pokušajima da se približite nekome ko vam se dopada. Biće rezultata uskoro.

Zdravlje. Svjesni ste da su vam potrebne neke detaljnije analize i kontrole, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije, ali to uporno izbjegavate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info