Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Šef vas nervira i kolege vas nerviraju i saradnici vam idu na živce. Kao da su se svi đuture udružili da vas bodu u mozak, a što je najgore, iz ko zna kojih razloga, vi ne možete adekvatno da im odgovorite. Sputavate sami sebe, a najradije biste ih sve oduvali u jednom potezu.

Ako je za utjehu, isto tako kao što oni nerviraju vas i vi njih živcirate. Kako će posao funkcionisati u ovakvoj atmosferi? Teško, na mišiće, ali ćete gurati i izgurati. No, jedva ćete čekati da ova sedmica prođe.

Ljubav. Samo da znate, u vašim partnerskim odnosima niko nije zadovoljan trenutno. Prema tome, nemojte da mislite da ste jedini koje nešto smeta i bode ga. Najgora varijanta je naravno da sada različitosti i sukobe u mišljenjima i stavovima iznosite u prvi plan.

Rješenje nećete dobiti, samo ćete dobiti tenziju i obostrano frktanje. Ako ne možete da razgovarate normalno i opušteno, onda razgovore bolje preskočite. Pokušajte da igrate na kartu strasti, mada se mora priznati da je ovo samo privremeno rješenje.

Slobodni, neki se bivši tu nešto petljaju oko vas, a vi ne znate da li vam je svejedno ili vam je smiješno. Čak i ako vas neka od tih osoba za trenutak zainteresuje – brzo će vas proći.

Zdravlje. Zdravstveni segment nije loš, ali daleko je od dobrog. Pokušajte da budete umjereniji i sa ishranom, ali i sa trošenjem zalihe živaca.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info