Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Sada je pravi trenutak da se riješe neke situacije koje su pokrenute u mjesecima koji su iza vas. Iako vam baš nije po volji da ovo ponovo iznosite na dnevni red, to je potrebno da biste vi bili mirni i da biste znali tačno koje su vaše pozicije.

Moguće je da ćete morati da razgovarate sa nadređenima i nemojte se sklanjati niti bježati od toga. I pored toga što početna faza razgovora može biti neprijatna, više je nego izvjesno da će krajnji rezultat biti povoljan po vas.

Ljubav. Iako je teško i iako vam nije do toga, ipak biste trebali da vi pokrenete priču sa voljenom osobom o onim stvarima i pitanjima koja vas muče. Čak iako se druga strana sada povlači u ćutanje, vi biste trebali da progovorite.

Sigurno bi vam mnogo više odgovaralo da se partner izjasni, ali pošto je malo vjerovatno da će do toga sada doći, ipak vi progovorite, jer se u ovoj sedmici mnogo toga može raščistiti i riješiti.

Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su suviše zaokupirani prošlošću da bi imali oči za bilo koga drugog. Džaba što se oko vas motaju udvarači, vi nikoga ne primjećujete.

Zdravlje. Odmor, relaksacija, šetnja, dobar i kvalitetan san i, naravno, umjerenost u ishrani. Sve ovo će biti dovoljno da biste se osjećali dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info