Rak: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Zbog nekih situacija ili ljudi u poslovnom segmentu ste bijesni ili razočarani. Ovo će pogotovo biti naglašeno ukoliko ste se vi ponašali maksimalno korektno, a odgovoreno vam je na potpuno drugačiji način.

Bitno je da su vama srce i savjest na mjestu i da ste čisti pred sobom. Iako su međuljudski odnosi trenutno nestabilni, to ne znači da vi u ovoj sedmici ne možete ostvariti jedan značajan pomak. To može biti potpisivanje važnog ugovora ili početak saradnje koji mnogo obećava.

Ljubav. Da je sve savršeno u vašim partnerskim odnosima – pa i nije. Isto tako, svjesni ste da mnogo toga trenutno zavisi od vas, od vaše fleksibilnosti, prilagodljivosti, od vaše sposobnosti da neke stvari i prećutite ili da ne dozvolite da vas dotiču.

Prosto rečeno, ako žudite za raspravama i tenzijom, dobićete ih, ali ako trenutno imate strpljenje i želite mir sa voljenom osobom i to ćete uspjeti da ostvarite.

Slobodni, sve je lijepo, sve je fino, oko vas ima udvarača, a ne može se poreći da je i vama neko simpatičan. Međutim i dalje stoji ono – neke granice se ne prelaze i, u suštini, ništa se ne konkretizuje. Da li je greška u drugoj osobi? Ne, kočnica je kod vas.

Zdravlje. Uglavnom sitnija zdravstvena problematika, ali dovoljna da vas iritira i da budete okupirani njome. Regulišite ishranu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info