Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici ste vrlo praktični, vrlo racionalni i, nažalost, vrlo spori. Bili biste vi brži da možete, ali ne da vam se. Izluđuje vas to što morate sve korak po korak, a najradije biste potrčali i oduvali sve prepreke ispred sebe.

Jeste, stoji da vi vidite da s ovakvim načinom funkcionisanja sve nekako polako dolazi na svoje mjesto, ne možete da se požalite, ali negdje iznutra vas to jede i jako vam smeta, jer imate osjećaj da vam je energija prigušena.

Ljubav. Sa voljenom osobom postoji intenzivan kontakt, ali i sukob volja. Malo ste tvrdoglavi, malo ne razumijete jedno drugo, a malo i oboje tvrdite da je ona druga strana kriva za trenutnu neusklađenost.

Vama će izgledati da vaše drago biće mijenja raspoloženje svaki čas, a s druge strane, partner će tvrditi da ste vi teški kao crna zemlja i da se sa vama ne može izaći nakraj. Strasti su kod oboje naglašene pa, ono što vas muči, rješavajte u spavaćoj sobi…

Slobodni Ovnovi, polje prijatelja i društvenih aktivnosti je jako, što znači da čak i ako ste vi statični i bezvoljni, prijatelji će vas izvlačiti iz kuće i tjerati u provod. A tada je sve moguće – udvarače svakako privlačite – vi birajte hoćete li nešto ozbiljno ili avanturu.

Zdravlje. Ishrana, oscilacije pritiska, čak su mogući i problemi sa cirkulacijom, hormonima, alergijama. Takođe, grlo vam je još uvijek vrlo osjetljiva tačka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info