Lav: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici kao da će mnogo toga promicati pored vas. Radni elan baš i nije na nekom nivou i vi ćete prionuti na posao i obaveze tek onda kada budete ozbiljno pritisnuti rokovima i, naravno, sve uraditi u posljednjem trenutku.

Ono što se dešava oko vas ne daje vam neku naročitu nadu da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove, ali trenutno ne vidite na pravi način pa nemojte spuštati sebe – blizu ste perioda kada će se sve situacije pokrenuti značajno većom brzinom.

Ljubav. Nastavlja se period čudnih i konfuznih situacija sa voljenom osobom. Povremeno ni vi sami sebi ne možete da objasnite niti šta osjećate niti šta želite od voljene osobe. A i ta osjećanja su dosta promjenjiva – u jednom momentu osjećate iskrenu ljubav, u drugom vam je potpuno svejedno, a u trećem ste kao prijatelji, drugari i ništa više od toga.

Kao što ste vi zbrkani u glavi, isto tako je zbrkan i partner. Šta možete da uradite? Da ne reagujete. Ubrzo će mnoge stvari biti jasnije i misli čistije.

Slobodni, osoba koja se mota oko vas na sve načine pokušava da vam se uvuče u srce. No, kod nje postoji nešto što vama smeta, što vas odbija i zbog čega ne možete da se prepustite.

Zdravlje. Mnogo toga vam zadaje brigu i nervira vas i vi prvenstveno niste mentalno mirni u ovoj sedmici. Osjećate pad energije i iscrpljenost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info