Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Iako ste mislili da ste neke šanse propustili, one u ovoj sedmici ponovo pronalaze put do vas. No, isto tako, sve ono za šta ste smatrali da ste priveli kraju, riješili, ispunili, ono na šta ste se obavezali vjerovatno će doći na ispravku ili na novo razmatranje i rad.

Pomalo će vas umoriti konstantni naleti obaveza sa kojima nikako da izađete nakraj. Takođe, svi vam se nešto obraćaju, svi traže vašu pomoć i podršku, a vi ne znate ni kako sa svojim obavezama da se izborite. Potreban vam je odmor, bijeg od svega.

Ljubav. Još jedna vrlo solidna sedmica je pred zauzetim Jarčevima. Doduše, može biti nekih sitnih čarki, vezanih za novac ili za zajedničke planove, ali generalno gledano ovo će biti samo trenutne distrakcije koje neće uspijevati, da na bilo koji način, poremete vaš odnos.

Baš u ovom periodu gledajte da svaki trenutak, kada ste slobodni, provedete zajedno – ovo će samo učvrstiti vašu priču i učiniti vas jačim.

Slobodni, u ovoj sedmici će prošlost biti aktivna. Moguć je konkretniji kontakt, prijedlog ili čak pokušaj pomirenja od strane bivšeg partnera. Ako vam je do toga, mirite se. Ako nije, čekajte još malo, jer pred vama se svakako priprema pozornica za ulazak potpuno nove glumačke postave.

Zdravlje. Zdravstveni segment – onako. Čak iako ne postoji nikakva konkretna tegoba, vi ste nešto napola energije, dosta iscrpljeni…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info