Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Dešavanja na dnevnoj bazi nikako se ne uklapaju u vaše planove, ali to ne znači da treba odustati od njih. Samo je potrebno sačekati povoljniji trenutak da ih aktivirate. U ovoj ćete sedmici doći u priliku da se ponovo pozabavite jednom poslovnom prilikom za koju ste mislili da ste je ispustili.

Takođe, neko sa kim ste stupili u kontakt u januaru ili februaru sada vam nudi saradnju koja vam na prvi pogled izgleda kao veoma dobra. Da, ovo bi trebalo uzeti u obzir i ozbiljno razmisliti.

Ljubav. Trenutno ste u nekom svom filmu i najviše vam odgovara ili da ćutite ili da budete u kontaktu sa drugim osobama, samo ne sa emotivnim partnerom (najgora varijanta bi bila da se domunđavate sa nekim iza leđa partneru).

Iskreno rečeno, to se osobi koju volite neće nimalo dopasti – jedno vrijeme može potiskivati svoje nezadovoljstvo, ali budite sigurni da će vas preslišati prvom prilikom. Spriječite ovo tako što ćete svoju pažnju usmjeriti i ka njoj.

Slobodne Djevice mogu biti prilično zainteresovane pojavom osobe koja će ostaviti veliki utisak na njih. No, pitanje je koliko je ova persona zaista iskrena prema vama i da li nešto krije od vas (a vjerovatno je da krije).

Zdravlje. Sedmica u kojoj ste naglašeno osjetljivi i u kojoj se možete brzinski prehladiti ili pokupiti neki virus. Takođe, problemi sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info