Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Lijepo ne znate kome da vjerujete i u koga da se pouzdate. Previše puta ste se u proteklom periodu opekli na raznorazna obećanja i “prave” informacije i sada, kada vam neko nudi svoju pomoć, niste sigurni koliko je ova osoba pouzdana.

Neko vam zaista sada može pomoći, ali problem je u tome što će ovo biti skopčano sa uslovima ili posljedicama koje vam možda baš i ne odgovaraju u potpunosti. Sami ćete morati da odlučite da li je ovo pravo za vas.

Ljubav. Pošto se i dalje nastavlja period u kojem je evidentna neusklađenost u odnosu sa voljenom osobom, pojedini zauzeti Blizanci mogu eventualno potražiti utjehu u kontaktu sa nekim iz prošlosti ili se okrenuti osobi koju upoznaju preko poslovnog segmenta, a koja pokazuje zainteresovanost za njih.

U redu, tražite način da poboljšate svoje raspoloženje i to je u redu, ali nemojte prekoračiti neke granice, jer će vam se to, prije ili kasnije, obiti o glavu.

Slobodni Blizanci funkcionišu dvojako – ili čeznutljivo uzdišete i razmišljate o prošlosti ili se nešto kao muvate sa osobom koju ste upoznali preko posla, a i to ide skokovito – ova osoba vam čas prija, čas vas nervira svojim ponašanjem i stavovima…

Zdravlje. Energetski niste u potpunosti svoji. Uhvatio vas je proljetnji umor i povremeno jedva fukcionišete. Uskoro će se situacija popraviti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info