Bik: Sedmični horoskop za period od 11.03.2019. do 17.03.2019.

0

Posao. Sve radite onako kako vi smatrate da treba – pa kome se sviđa, sviđa se, a kome se ne sviđa može da se makne i to odmah… Znate da ste vi u pravu i od toga ne odustajete ni mrvicu. U ovoj će sedmici vaši živci biti prilično rastegnuti, jer će biti milion i jedna situacija koja će vas izbacivati iz takta.

Kao da su se svi udružili da vas nerviraju. Znate, možda korijen svih ovih problema i ne leži u drugim ljudima. Vi trenutno nosite jednu vrlo eksplozivnu i nestabilnu energiju koja prosto traži da izleti napolje.

Ljubav. Vi u ovu sedmicu ulazite u jako promjenjivom i nestabilnom raspoloženju, a ni partner nije ništa bolji od vas. Dok je s jedne strane očigledno da ne možete jedno bez drugog, isto toliko je evidentno da će biti dovoljna jedna riječ da vas natjera da budete grubi, teški ili da se posvađate.

Zato ćete u ovoj sedmici šaltati sva moguća raspoloženja – ljubav, suze, smijeh, privrženost, rasprave, nepodnošenje, bitka. No, što se tih “bitki” tiče, samo da znate, svako čudo za tri dana…

Slobodni, iskaču vam neki bivši i nešto hoće od vas, a vama sada stvarno nije do toga da vas smaraju i dave…

Zdravlje. I dalje su ta stresna stanja, pod čijim ste uticajem, trenutno glavni okidač za bilo koju zdravstvenu problematiku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info